Curs 21/22, FPB

RECOLLIDA DE TAPS SOLIDARIS CONTRA LA DISTRÒFIA MUSCULAR DE DUCHENE

 

L’IES Santa Margalida segueix amb la recollida de taps solidaris contra la Distròfia Muscular de Duchenne (DMD). Els nostres taps solidaris són entregats a una família d’un poble de la comarca en què un dels seus membres n’està afectat. Cada tona de taps equival a uns 200 € aproximadament, que es destinen a la investigació de nous fàrmacs que ajuden a pal·liar els efectes degeneratius de la malaltia.

El contenidor per dipositar les bosses de taps està ubicat al vestíbul, devora la sala de guàrdies. 

L’Associació Duchenne Parent Project recull qualsevol tipus de taps o tapes de plàstic: taps de botelles
(aigua, suc, llet, detergent, suavitzant, xampú…), qualsevol tipusde dosificador (sabó, gel hidroalcohòlic, productes de neteja…) taps de bombones de butà, tapa de paté «La piara», taps debolígrafs, retoladors, etc. En definitiva, qualsevol tap o tapa quesigui de plàstic.

Us animam a dur els vostres taps, doncs si acaben en el fems estem tudant uns doblers que es fan servir per a la investigació de DMD i és una vertadera llàstima!

Altrament, també podríem recordar als alumnes que els taps no es tiren dins la paperera de plàstic i envasos, sinó que es reserven dins una bossa per posar en el contenidor o bé dins la columna de taps.

L’alumnat de FPB de Serveis Comercials, amb la professora Agustina Hervás, responsable de la Comissió de Medi Ambient de l’IES, són els responsables de fer tota la feina de recollida i entrega dels taps.

Moltes gràcies per col·laborar!