Aula emprenedoria, Curs 21/22

EL DEPARTAMENT DE FORMACIÓ PROFESSIONAL CONTARÀ A PARTIR DEL PROPER CURS AMB UNA AULA D’EMPRENEDORIA.

 

La creació de les Aules d’Emprenedoria forma part del Pla de Modernització de la Formació Professional en el marc del component 20 del “Pla estratègic d’impuls de la Formació Professional”, del Mecanisme de recuperació, transformació i resiliència (MRR). Aquestes aules pretenen canalitzar les iniciatives emprenedores de l’alumnat del centre educatiu, així com dels titulats, mitjançant un sistema d’orientació, guia i tutela de les idees emprenedores que ells mateixos aporten. Es tracta d’un suport tècnic i d’infraestructures en aquestes fases inicials crítiques especialment per a l’alumnat més jove i de crear un marc de desenvolupament de tipus startups.

El departament de FP de Serveis Socioculturals i a la Comunitat posarà en marxa una aula d’emprenedoria.  Desitjam sort i bones iniciatives per aquest nou projecte.  En ell també hi participaran l’alumnat de FPB de Comerç i l’alumnat que realitza els  Certificats de Professionalitat.