CFGS, Curs 22/23, Sortides, TSIS

Sortida Naum i Cooperativa Jovent. Alumnat CFGS TSIS

Sortida realitzada pel grup de 1r TSIS a la barriada de Son Roca i del Rafal nou on hem visitat dues entitats molt potents que fan una excel·lent feina dins el camp de la integració social.

Naum és una entitat sense ànim de lucre que ofereix un servei socioeducatiu amb la missió de:   Promoure la inclusió social i el creixement integral de nins/nines, adolescents, joves i les seves famílies, mitjançant una metodologia proactiva i participativa.
La Cooperativa Jovent  és una entitat sense ànim de lucre que promou la igualtat d’oportunitats, la millora de la qualitat de vida i la integració social i laboral de joves i d’altres col·lectius que presenten factors de vulnerabilitat, oferint una organització que s’adapta a les seves necessitats, amb capacitat per treballar i coordinar-se amb altres organitzacions i amb un esperit de recerca i innovació constants.