BalearsSkills, CFGM, Curs 22/23

COMPETICIÓ BALEAR SKILLS. JA S’HA ENUNCIAT LA COMPETICIÓ PEL CURS 2022

COMPETICIÓ BALEAR SKILLS 2022

L’IES Santa Margalida tornarà a participar a la Competició Balear Skills. El proper mes de maig es celebrarà la competició de l’Skill d’Atenció Sociosanitària, on participen alumnes dels Cicles Formatius de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria i Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Les competicions d’Skills tenen com a finalitat promocionar, potenciar i fer difusió de la formació professional, així com impulsar els estudis de formació professional i difondre les bones pràctiques dels alumnes als centres educatius i a la societat en general. En el marc d’aquestes competicions s’afavoreix la relació entre els centres educatius i les empreses i també es produeix un interessant punt de trobada entre l’alumnat, el professorat i les empreses relacionades amb el seu sector.

Ara el nostre IES entre a la fase de selecció de l’alumna que representarà l’IES Santa Margalida.  En els propers dies us anirem informant.