Publicacions

PROJECTE ISCOD. PODCAST TRANSFORMANT LES AULES: VEUS PER A LA JUSTÍCIA SOCIAL

Des de la delegació balear de ISCOD- Sindicalistes sense fronteres hem creat aquest espai per parlar sobre justícia social i treball digne i fomentar el pensament crític entre el professorat de cicles formatius.  Al llarg dels diferents capítols reflexionarem sobre els desafiaments globals i els reptes socials que afrontem com a individus i com a comunitat.  parlarem de drets laborals, desigualtats de gènere, discriminacions, estereotips, interseccionalitat… Ens acompanyeu?

Perquè el treball de cures ha estat i continua essent una feina infravalorada i invisibilitzada?  En aquest tercer capítol parlarem de la feina de cures, dels avanços en el reconeixement dels drets laborals de les treballadores domèstiques a Espanya, i de les propostes de l’economia feminista per caminar cap a una societat més justa.

Aquí tenieu l’enllaç als podcasts: