Activitats-tallers, Curs 2023_24, Formació ISCOD, Formació professorat

TORNAM A PARTICIPAR AL PROJECTE d’ISCOD (UGT)

El departament de FP i després del gran èxit del curs 2022_23, torna a participar a través de la delegació d’ISCOD (UGT) Illes Balears d’una sèrie de tallers de reflexió i creació de podcast, per a conscienciar al conjunt de la comunitat educativa i a l’entorn del centre sobre temes com el treball decent, les desigualtats laborals, les discriminacions, la bretxa salarial, l’explotació, la lluita contra la violència de gènere o la justícia social, entre altres.

El professorat ja ha realitzat una primera sessió formativa per perfilar com seran els tallers per aquest curs 2023_24.

Des d’aquí agraïm a l’Institut Sindical de Cooperació al Desenvolupament – ISCOD Illes Balears Sindicalistes sense fronteres, per la seva gran tasca i l’oportunitat que ens concedeix.