Aula emprenedoria, Curs 2023_24, Formació professorat, Sortides professorat

REPRESENTANTS DEL NOSTRE IES A LES JORNADES D’EMPRENEDORIA.

El responsable de l’Aula d’Emprenedoria i el Cap d’Estudis de FP, assistiren a la I Jornada d’Emprenedoria que ha contat amb les presentacions dels programes “EmprenBit a càrrec d’en Rafel Soler de Fundació ParcBit, “iempren” a càrrec d’en Pere Jiménez d’Idi i les ponències “El métode Scrumban com a motor de la transformació i la innovació” a càrrec de n’Aina Muntaner (Formació & Consulting Empresarial) i “Hackathons: apostam per la innovació” a càrrec de Macarena de Juan d’ Hotelbeds. També han presentat els seus programes de creació de les aules d’emprenedoria els coordinadors dels centres IES Marc Ferrer , IES Son Rullan, IES Guillem Cifre de Colonya. Finalment es va fer una taula rodona “l’emprenedoria com a estratègia per a millorar el talent”.