BalearsSkills, Curs 2023_24, PROMOCIÓ CICLES, Sortides professorat

REPRESETANTS DE L’IES SANTA MARGALIDA VISITEN L’SPAINSKILLS

Victòria Galmés i Jaume Vives, visitaren la competició Spainskills que s’està celebrant del 9 a 12 d’abril de 2024.   La Conselleria d’Educació va convidar als departaments d’Orientació i els equips directius dels IES per poder veure de primera mà com es dur a terme aquesta competició de Formació Professional.

Aquesta competició té lloc a Madrid, al recinte firal (IFEMA) . Hi estan  competint estudiants o recent titulats en formació professional del sistema educatiu.  Hem pogut gaudir dels diferents competidors de les Illes Balears i d’altres CCAA.  Aquí teniu unes fotos de la competició de l’especialitat d’Atenció sociosanitària amb la representat de les Illes Balears, que ho està fent molt bé.  Des d’aquí li desitjam sort.