CFGS, Curs 2023_24, Formació professorat, Sortides professorat, TSIS

Arribar a temps’, una jornada per tractar les polítiques de protecció de la primera infància

La nostra companya Aina Carrió assistí a les “Jornades Arribar a temps”.  Una jornada per tractar polítiques de protecció de la primera infància.  Jornada organitzada pel Govern i l’Institut per a l’Educació de la Primera Infància (IEPI), que té per objectiu tractar de les problemàtiques de maltractament i protecció dels infants.

Entre els ponents que participaran en la jornada s’hi troben José Luis Castellanos, subdirector general de Promoció dels Drets de la Infància i l’Adolescència del Ministeri de Joventut i Infància; Pepa Horno, psicòloga i consultora en infància, afectivitat i protecció; i Maria Ángeles Espinosa, professora titular de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat Autònoma de Madrid.