BalearsSkills, CFGM, curs 20/21

COMPETICIÓ BALEAR SKILLS 2021

 COMPETICIÓ BALEAR SKILLS 2021

L’IES Santa Margalida va participar el passat 4 de maig de 2021 a la Competició Balear Skills, a l’Skill d’Atenció Sociosanitària, on participen alumnes dels Cicles Formatius de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria i Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència.  

La representant del nostre IES  Victòria Serra Socias, que actualment està cursant el 2n curs del CFGM Tècnic en Atenció a les Persones en Situació de Dependència, i està realitzant la seva FCT, va realitzar una molt bona competició, molt implicada en tot moment.  Des d’aquí li volem agrair l’esforç realitzat, durant una llarga jornada que va iniciar-se a les 9,30 i va finalitzar a les 20,00.  

Na Victòria va gaudir molt de la competició, conèixer altres participants d’altres IES.   Recomana l’experiència per altres anys, i de ben segur que hi tornarem.  Esperem que en futures edicions es doni major participació amb altres centres.

Un moment de la competició.

Na Victòria amb els membres del Jurat

Presentació al CIFP Son Llebre, el Director General de FP, la Directora de Son Llebre i la Coordinadora de l’Skill Sociosanitari.