CFGS, curs 20/21, ERASMUS

UN TOTAL DE 3 ALUMNES DE L’IES SANTA MARGALIDA PARTICIPEN A LES BEQUES ERASMUS+ DE GRAU SUPERIOR

 

UN TOTAL DE 3 ALUMNES DE L’IES SANTA MARGALIDA PARTICIPEN A LES BEQUES ERASMUS+  DE GRAU SUPERIOR

El departament de FP de Serveis Socioculturals i a la Comunitat (SSC) de l’IES Santa Margalida, ja fa 7 anys que participa de les beques Erasmus+ de Grau Mitjà, però des de fa 2 cursos, l’IES Santa Margalida té un projecte propi.  Projecte 2019-1-ES01-KA103-060195  / Projecte 2020-1-ES01-KA103-079874. Erasmus+ és un programa de la Unió Europea en l’àmbit de l’educació, la formació, la joventut i l’esport que abasta el període 2014-2020. Es tracta d’un programa únic que te com a objectiu impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal dels joves, a més d’ajudar els sistemes d’educació, formació i joventut a proporcionar un ensenyament i un aprenentatge que permetin dotar les persones de les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat actual i futura.  

El projecte està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea i el gestiona el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), que actúa com a Agència Nacional del programa en els ámbits de l’educació i la formació i que esta adscrit al Ministerio de Universidades. El contingut d’aquesta nota és responsabilitat exclusiva de l’IES Santa Margalida  i ni la Comissió Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) són responsables de l’ús que en derivi de la informació aquí difosa.

Tot i la situació de pandèmia causada per la COVID-19, durant l’actual curs 2020/21, i dins el Projecte 2019-1-ES01-KA103-060195  / Projecte 2020-1-ES01-KA103-079874,  3 alumnes del CFGS de Educació Infantil gaudeixen d’una beca Erasmus+ a Catània (Sicília) (Itàlia). Aquestes tres alumnes, realitzen una mobilitat de 3 mesos, és a dir tota la Formació en Centres de Treball (FCT) es durà a terme a Catània, concretament a una escoleta d’educació infantil de 0 a 3 anys.  Les alumnes són: Ambar Nicole Valero, Carmen Cifuentes i Aurora Coll.  Les alumnes estan realitzant  les seves pràctiques formatives en centres de treball a una Escoleta de 0 a 3 anys, concretament a Il Castello.

Les nostres alumnes estan molt contentes de participar en una experiència com aquesta. Estan realitzant les seves pràctiques  i estan entusiasmades amb aquesta mobilitat a Sicília, tot i la situació d’alarma sanitària.

Les alumnes aprofiten també els moments que tenen abans del toc de queda per a conèixer la ciutat que els acull.  

Les alumnes a Catània (Sicília) durant el confinament.

Realitzant les seves pràctiques a l’Escoleta.

Passetjant per Catània.