CFGS, Curs 21/22, Sortides

SORTIDA DE LES ALUMNES DEL CFGS D’EDUCACIÓ INFANTIL PER VISITAR LA Cooperativa Jovent i Naum

 

Divendres 22 d’octubre s’ha realitzat la sortida per visitar i conèixer en primera persona les entitats Cooperativa Jovent i Naum, entitats que fan feina a Palma dins barriades on hi trobam població vulnerable i en risc d’exclusió social. Els responsables de les entitats en han contat els serveis i programes que duen a terme i com donen resposta des del nivell comunitari fins el nivell individual als infants, joves i famílies per fer front a les vulnerabilitats i carències que es troben, amb l’objectiu d’apoderar als ciutadans per estar integrats dins la societat i aconseguir una població més igualitària i cohesionada. La visita va ser molt profitosa per l’alumnat del Cicle formatiu d’educació infantil, alumnes de 2n, que aquest curs escolar iniciaran la formació als centres de treball el mes de març.