Aula emprenedoria, CFGM, CFGS, Curs 22/23, Sortides

TOT L’ALUMNAT DE FORMACIÓ PROFESSIONAL ASSISTEIX AL FESTIVAL VOLIANA A LLORET.

Tot l’alumnat de FP de la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, assistí al Festival Voliana de Lloret.  El festival Voliana va acollir tota una sèrie d’activitats per a conscienciar sobre la diversitat funcional, promogut pel CIFP Son Llebre a través de la seva aula d’emprenedoria, va contar amb la col·laboració d’altres centres i entitats, entre ells l’IES Santa Margalida. 

El nostre alumnat va realitzar diversos tallers, com pintacares, pintura lliure, contacontes, carreres i jocs per a infants…  Així com col·laborar amb altres activitats i tallers relacionats amb la diversitat cultural i social.

Moltes gràcies als organitzadors per convidar-nos i enhorabona per l’excel·lent tasca realitzada.