Curs 2023_24, FPB, Sortides

FPGB DE COMERÇ REALITZA UNA SORTIDA A PALMA PER CONÈIXER CAIXAFORUM.

L’alumnat de FPGB de Comerç, ha realitzat una visita al Caixaforum de Palma.

L’edifici que avui ocupa CaixaForum va ser inaugurat el 1903 com a primer hotel modern de Mallorca, amb el nom de Gran Hotel. L’arquitecte Lluís Domènech i Montaner va projectar per a la ciutat un edifici modernista que, al llarg del segle XX, va acollir diferents etapes i reformes. L’any 1993, l’Obra Social “la Caixa” va reconvertir l’antic edifici del Gran Hotel de Palma en centre cultural obert a tots els públics.

En aquesta visita l’alumnat ha conegut el Modernisme, el seu context històric i cultural, els detalls de la construcció, reformes i restauració posterior. Un viatge des de la ciutat de principis del segle XX fins avui.

Aquí teniu unes fotos.