Activitats-tallers, CFGS, Curs 2023_24, Projectes, TSIS

ACTIVITAT DE L’ALUMNAT DEL CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL AMB L’ALUMNAT DEL CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT

L’alumnat de primer curs del CFGS de Tècnic en Integració social, ha realitzat una pràctica col·laborativa amb l’alumnat que estudia el Certificat de Professionalitat de neteja, per tal de conèixer el procés d’inserció sociolaboral: dimensions relacionades amb la integració a nivell personal, expectatives de futur, trajectòria formativa i laboral, com els ha acollit la cultura de Mallorca…

Ha estat una experiència enriquidora i a on l’alumnat ha pogut posar en pràctica coneixements teòrics desenvolupats a l’aula.  Tota aquesta experiència ha estat guiada pel seu professor, Miquel Àngel Rosselló, dins dels continguts del mòdul d’Inserció sociolaboral.